Alba eco-leather

Home/Alba eco-leather
Alba eco-leather 2017-04-07T12:08:55+00:00

Alba eco-leather

Alba eco-leather heeft de kwaliteit, look en feel van echt leder. Ook de pasvorm komt volledig overeen met dat wat u van leer gewend bent. Onze hoge kwaliteit eco-leather wordt gemonteerd zoals het originele fabrieksinterieur. Wij garanderen niet alleen veiligheid en 100% werkende airbags maar leveren bovendien standaard 100.000 km of 2 jaar volledige garantie.

Alba eco-leather heeft een aantal belangrijke eigenschappen en zelfs voordelen ten opzichte van echt leer. De vezelstructuur is hetzelfde waardoor het niet alleen oogt maar ook voelt als echt leder. Daarnaast is het licht-, kras- en scheurbestendig, slijtvast, ademend, vochtregulerend en zuur- en alkaliresistent.

Alba eco-leather – Suède look

Voor in combinatie met Alba eco-leather hebben we een prachtige Suède-look aan ons assortiment toegevoegd. Alba Suède-look is een extra sterke stofsoort met alle fijne eigenschappen van Suède; het voelt heerlijk zacht aan, is sterk en makkelijk schoon te maken. De kleuren zijn speciaal afgestemd om te combineren met het assortiment Alba eco-leather.

Eco-leather

Eco-leather – Suède-look