Alba eco-leather

Home/Alba eco-leather
Alba eco-leather 2017-05-22T20:03:41+00:00

Alba eco-leather

Alba eco-leather heeft de kwaliteit, look en feel van echt leder. Ook de pasvorm komt volledig overeen met dat wat u van leer gewend bent. Onze hoge kwaliteit eco-leather wordt gemonteerd zoals het originele fabrieksinterieur. Wij garanderen niet alleen veiligheid en 100% werkende airbags maar leveren bovendien standaard 100.000 km of 2 jaar volledige garantie.

Alba eco-leather heeft een aantal belangrijke eigenschappen en zelfs voordelen ten opzichte van echt leer. De vezelstructuur is hetzelfde waardoor Alba eco-leather niet alleen oogt maar ook voelt als echt leder. Daarnaast is Alba eco-leather licht-, kras- en scheurbestendig, slijtvast, ademend, vochtregulerend en zuur- en alkaliresistent.

Alba eco-leather – Suède look

Voor in combinatie met Alba eco-leather hebben we een prachtige Suède-look aan ons assortiment toegevoegd. Alba Suède-look is een stofsoort met alle fijne eigenschappen van Suède; het voelt heerlijk zacht aan, is sterk en makkelijk schoon te maken. De kleuren zijn speciaal afgestemd op het assortiment Alba eco-leather.

Eco-leather

Eco-leather – Suède-look