Lendesteun

De lendesteun is een belangrijk onderdeel van de autostoel. Vreemd genoeg beschikken niet alle stoelen over een lendesteun. Veel stoelen die er wél een hebben, bieden onvoldoende verstelmogelijkheden om iedere bestuurder een optimale zit te kunnen bieden. Deze steun is een relatief eenvoudig onderdeel: een verschuifbaar en kantelbare steun die ervoor zorgt dat de holte in de rug wordt opgevuld. Dit heeft als resultaat dat de holling van de rug ook de juiste steun krijgt. De lendesteun is daardoor cruciaal om vermoeidheid, een zeurderig gevoel en pijn te voorkomen. U kunt zelf kiezen hoe hoog u de ondersteuning wilt hebben en hoe sterk uw rug dient te worden ondersteund.

Handmatig of elektrisch verstelbare lendesteun

Hebt u geen lendesteun in uw stoel? Dan biedt de inbouwoplossing van Alba Automotive uitkomst. Alba Automotive levert u een handmatig of een elektrisch verstelbare lendesteun. U kunt deze in  iedere stoel laten monteren, ongeacht vorm of bekleding. Wij doen dit zonder de uitstraling van uw stoel(en) aan te tasten. Met onze lendesteun vormt u uw niet-ideale stoel eenvoudig om tot een fijn zittend exemplaar dat uw rug op een cruciaal punt optimaal ondersteunt. Wij kunnen de lendesteun monteren in uw bestaande stoel(en) maar u kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met de levering van een op maat gemaakt lederen auto-interieur of stoelverwarming

Lendesteun voor optimale zit

Gun uzelf een optimale zit en laat ons een lendesteun installeren. U zult lekkerder zitten, minder last krijgen van vermoeidheid en/of pijn en fitter op uw bestemming aankomen. Indien u nog een stap verder wilt gaan dan het laten monteren van een lendesteun, kunt u er bij ons zelfs voor kiezen om een massagesysteem in te laten bouwen. Indien u een vraag hebt of meer informatie wenst te ontvangen, staan wij voor u klaar. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen en ervaren hoe scherp onze prijzen voor het inbouwen van een lendesteun zijn.