Massagesysteem

Alba Pneumatisch Massagesysteem “Be Pushed”

Weinig systemen in de auto zijn zo aangenaam en comfortabel als een massagesysteem. Normaal gesproken treft men massagestoelen alleen aan in zeer dure auto’s uit de hoogste klasses. Dankzij ons pneumatisch massagesysteem “Be Pushed” kunt u deze luxe ook in uw eigen auto ervaren. Ons massagesysteem bestaat uit vier sets kussentjes die uw rug op de belangrijkste punten stevig maar ontspannen masseren. Wij garanderen u de allerhoogste kwaliteit: de materialen van ons massagesysteem zijn afkomstig uit de ruimtevaart. Dit maakt hen bijzonder duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen van stoelverwarming.

Massagesysteem luxe én veilig

Wellicht beschouwt u een massagesysteem in uw auto louter als luxe maar massagestoelen hebben weldegelijk een praktische functie. Het massagesysteem houdt u fit en geconcentreerd en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan uw veiligheid. U blijft ontspannen maar alert achter het stuur en voorkomt slaperigheid. Daarnaast zijn onze massagestoelen de ideale oplossing voor bestuurders die kampen met een pijnlijke of vermoeide rug tijdens (lange) autoritten. Dankzij de massagestoelen zult u fitter, ontspannen en pijnvrij op uw eindbestemming aankomen.

Massagesysteem voor massagestoelen op iedere plek

airmassageremoteWij kunnen ons pneumatisch massagesysteem vanzelfsprekend leveren in combinatie met een lederen auto-interieur en/of stoelverwarming. Tevens is het mogelijk om het massagesysteem te monteren in uw huidige stoelen onder de fabrieksbekleding. Op deze manier kunt u uw gewone stoelen omtoveren tot comfortabele massagestoelen. Inbouw van het systeem is mogelijk in iedere stoel en op iedere plek. Dit betekent dat u ook de bijrijdersstoel, achterstoelen of een achterbank van een massagesysteem kunt laten voorzien. Hebt u interesse en wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.