Protectiehoezen

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Een hoes om te beschermen. Beschermen tegen vuil, beschadigingen, geur of slijtage.

Protectiehoezen van Alba zijn op maat gemaakt voor de betreffende stoel of bank welke met een beetje inzicht, goed zelf te monteren zijn. Het zijn geen snelle overtrekhoezen die tijdelijk moeten beschermen zoals bijvoorbeeld werkplaatshoezen bij de autodealers, maar hoezen welke voor lange tijd intensief gebruikt kunnen worden.

Voor de meeste merken en typen bedrijfswagens hebben we de hoezen in ons assortiment. Is dit voor uw merk, model of type auto niet het geval en wenst u toch een protectiehoes voor uw auto, dan gaan we deze ontwikkelen.

Protectiehoezen hebben we in een skai versie en in een eco-leather versie. Skai is de lager geprijsde van de twee. Dit heeft puur te maken met de kwaliteit van het materiaal. Skai doet prima zijn werk en beschermd goed. Maar houd er wel rekening mee dat skai een kunststof is en niet ademt. Hierdoor kan de set bij warm weer plakkerig en dus onprettig aanvoelen. Eco-leather daarentegen ademt wel en is vochtregulerend. Daarnaast is eco-leather een sterker en robuuster product wat de maximale bescherming zal bieden aan uw bekleding. Door jarenlange ontwikkeling en ervaring, bieden we hiermee een zeer degelijke en mooie protectiehoes, waarmee u naast functionaliteit ook nog eens een mooie verzorgde uitstraling creƫert.

Enkele voorbeelden:
Iveco New Daily

Opel Vivaro

Renault Trafic

VW Transporter