Lederen auto-interieurs voor alle merken en modellen

Welkom bij Alba Automotive, al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige lederen auto-interieurs voor alle merken en modellen.  Wij werken met vakmensen die allen beschikken over de vereiste expertise en ervaring om de mooiste  lederen auto-interieurs te vervaardigen. Onze specialisten stemmen uw lederen interieur af op het originele fabrieksinterieur van uw auto. Hierdoor profiteert u van een hoge kwaliteit, een perfecte op maat gemaakte pasvorm en een lange levensduur.

Specialist in lederen auto-interieurs

Alba Automotive is niet alleen specialist op het gebied van lederen auto-interieurs, wij kunnen ook diverse comfortverhogende opties voor u inbouwen. Hierbij kunt u denken aan stoelverwarming, een lendesteun of massagestoelen. Deze items zijn niet alleen te combineren met onze lederen auto-interieurs maar ook verkrijgbaar onder uw originele stoffen fabrieksbekleding. Dankzij ons brede aanbod aan diensten kunnen wij uw auto altijd voorzien van uw droominterieur, ongeacht het merk of model. Wij leveren maatwerk interieurs waarbij u de vrijheid hebt om materiaal, kleur en afwerking naar eigen smaak te kiezen. Voor onze lederen auto-interieurs maken wij gebruik van zestien verschillende kleuren buffalino en nappaleer. Onze topkwaliteit leersoorten kunnen wij combineren met alcantara, suède en andere stoffen. U kunt kiezen uit speciale afwerking met o.a. bijzondere stiksels, perforatie of logo’s.

Vragen en advies over lederen auto-interieurs

Wij begrijpen als geen ander dat u grote waarde hecht aan het interieur van uw auto. Daarom luisteren wij naar u: wij inventariseren uw wensen en eisen en gaan samen met u op zoek naar de oplossing waarmee u 100% tevreden bent. Vanzelfsprekend kunt u met vragen over lederen auto-interieurs of onze overige diensten te allen tijde bij ons terecht. Wij geven antwoord op uw vragen en voorzien u van het juiste advies waar nodig. Gebruik het menu op deze website om meer te lezen over onze specialisaties. Bent u geïnteresseerd in onze fraaie op maat gemaakte interieurs? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking of een vrijblijvende offerte.