Stoelverwarming

Stoelverwarming is een bijzonder comfortabele en aangename extra voor in de auto. Bij stoelverwarming wordt onder de bekleding van de auto in het zitvlak en in de rugsteun een elektrisch verwarmbare mat geplaatst. U kunt de verwarming inschakelen wanneer u wilt en onze systemen kennen altijd twee warmtestanden, zodat u naar wens licht of juist sterk kunt verwarmen.

 

Stoelverwarming biedt comfort en genot bij kou.

Met een eenvoudige druk op de knop zorgt het ervoor dat uw koude bekleding binnen enkele seconden lekker warm wordt. Tezamen met de verwarming van de auto kunt u zo te allen tijde een behaaglijk interieur creëren. Stoelverwarming is ook op een andere manier erg prettig: wanneer u last hebt van uw rug of wanneer uw rug op lange ritten vermoeid aanvoelt, biedt deze voorziening verlichting.Stoelverwarming biedt comfort en genot Alba Automotive is gespecialiseerd in het leveren en inbouwen van stoelverwarming. U kunt stoelverwarming bestellen in combinatie met een lederen auto-interieur maar u kunt ons systeem ook los bestellen en laten monteren onder de bekleding van uw bestaande interieur. Wij monteren stoelverwarming onzichtbaar: uw stoelen behouden hun uitstraling en er is geen sprake van enige beschadiging van uw interieur. De stoelverwarming laat zich eenvoudig bedienen middels een ronde, verlichte schakelaar. Standaard wordt de schakelaar gemonteerd in de stoelkap maar montage op het dashboard of op de middenconsole is  -afhankelijk van de vormgeving ook mogelijk.

Hebt u een vraag voor ons of wilt u meer informatie ontvangen over stoelverwarming in uw auto? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.