Welk gezellig en ondernemend persoon komt ons team versterken?

Over de functie

Wij zoeken een enthousiaste, spin in het web met sociale vaardigheden, die
onder andere ondersteuning kan bieden aan de operationeel manager. Jouw
taken bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen van onze technisch manager in de dagelijkse operatie.
  • Leggen en onderhouden van contacten met onze klanten en leveranciers.
  • Onderhouden van contacten met andere afdelingen in ons bedrijf.
  • Onderzoeken van innoverende ideeën binnen onze branche.
  • Plannen van de productie voor ons atelier in Maleisië.
  • Administratieve werkzaamheden.

Over jou

Jij bent enthousiast, hebt affiniteit met Automotive/ auto-interieurs, bent vloeiend in Nederlands (spraak en schrift), spreekt goed Engels, hebt probleemoplossend vermogen, je bent flexibel en gericht op samenwerking, je werkt gedisciplineerd en zorgvuldig, je durft verantwoordelijkheid te nemen en denkt proactief mee met onze leveranciers, klanten en het team.

  • Je kunt goed overweg met MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) en je bent bekend met automatiseringsontwikkelingen zoals Cloudapplicaties, mobiele toepassingen, CMS, tools voor notuleren, online vergaderen etc. of bereid dit op korte termijn te leren
  • Ervaring in de Automotive is een pre; maar niet noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende baan in een klein, enthousiast team met een voorliefde voor auto’s en autointerieurs tegen een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring.

Over ons

Alba Automotive is al 30 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige lederen auto-interieurs voor alle merken en modellen. Bij Alba werken vakmensen, pure liefhebbers die met passie, de vereiste expertise en heel veel ervaring de mooiste lederen auto-interieurs vervaardigen.

Zij stemmen een lederen interieur af op de wensen van de klant, de auto in kwestie en het originele fabrieksinterieur. Onze klant verwacht de hoogste kwaliteit, een perfecte pasvorm en een lange levensduur. En dat is precies wat wij bieden.

Meer weten of direct solliciteren?
Neem contact op met Chris Hundersmarck via c.hundersmarck@alba-automotive.com