Vacature autobekleder

 

De functie

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een autobekleder. In deze functie werk je samen met de chef werkplaats en andere autobekleders en ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van topkwaliteit. Alba Automotive werkt samen met allerlei merken, dat maakt deze functie zeer afwisselend en uitdagend.

Over ons

Alba Automotive is al 30 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige lederen auto-interieurs voor alle merken en modellen. Bij Alba werken vakmensen, pure liefhebbers die met passie, de vereiste expertise en heel veel ervaring de mooiste lederen auto interieurs vervaardigen

Over jou

Jij bent enthousiast, hebt affiniteit met Auto’s, technisch inzicht, bent vloeiend in Nederlands, spreekt goed Engels, hebt probleemoplossend vermogen, je bent flexibel en gericht op samenwerking, je werkt gedisciplineerd en zorgvuldig, je durft verantwoordelijkheid te nemen en denkt proactief mee met het team. Daarnaast heb je ervaring in de Automotive als autobekleder.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende baan in een klein, enthousiast team met een voorliefde voor auto’s en auto interieurs tegen een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring. Voor de functie zijn we opzoek naar een dienstverband van 32-38 uur.

Meer weten of direct solliciteren?
Neem contact op met Robert van Hardeveld via r.vanhardeveld@alba-automotive.com