Stoelverwarming is een bijzonder comfortabele en aangename extra voor in de auto. Bij verwarmingssystemen in autostoelen wordt onder de bekleding van de auto in het zitvlak en in de rugsteun een elektrisch verwarmbare mat geplaatst. Onze systemen kennen twee warmtestanden, zodat u naar wens licht of juist sterk kunt verwarmen.


 

Stoelverwarming biedt comfort en genot bij kou

Met een eenvoudige druk op de knop zorgt de stoelverwarming ervoor dat uw koude bekleding binnen enkele seconden aangenaam warm wordt. Tezamen met de verwarming van de auto creërt u zo te allen tijde een behaaglijk interieur. Stoelverwarming is ook op een andere manier erg prettig: wanneer u last hebt van uw rug of wanneer uw rug op lange ritten vermoeid aanvoelt, biedt deze voorziening verlichting. Stoelverwarming biedt comfort en genot

Alba Automotive is gespecialiseerd in de levering en inbouw van stoelverwarming. U kunt stoelverwarming bestellen in combinatie met een lederen auto interieur, maar u kunt ons systeem ook los bestellen en laten monteren onder de bekleding van uw bestaande interieur.

Onzichtbare luxe

Het comfort in uw eigen auto verhogen met de plaatsing van stoelverwarming? Dat kan heel goed. Wij monteren stoelverwarming onzichtbaar, zonder het bestaande interieur te wijzigen. De stoelverwarming is eenvoudig te bedienen middels een ronde, verlichte schakelaar. Standaard wordt de schakelaar gemonteerd in de stoelkap, maar montage op het dashboard of op de middenconsole is, afhankelijk van de vormgeving, ook mogelijk.

Meer informatie ontvangen over stoelverwarming in uw auto? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.