De lendesteun is een belangrijk onderdeel van de autostoel. Vreemd genoeg beschikken niet alle stoelen over lendesteunen. Veel stoelen die er wél een hebben, bieden onvoldoende verstelmogelijkheden om iedere bestuurder een optimale zit te kunnen bieden.

De Alba lendesteun is een relatief eenvoudig onderdeel: een opblaasbare steun die ervoor zorgt dat de holte in de rug wordt opgevuld. Dit heeft als resultaat dat de rug de juiste steun krijgt. De lendesteun is cruciaal om vermoeidheid, een zeurderig gevoel en pijn te voorkomen. U kunt zelf kiezen hoe hoog u de ondersteuning wilt hebben en hoe sterk uw rug ondersteund dient te worden.

 

Handmatig of elektrisch verstelbaar

Hebt u geen lendesteun in uw stoel? Dan biedt de inbouwoplossing van Alba Automotive uitkomst. Alba Automotive levert u een handmatig of een elektrisch verstelbare lendesteun.
U kunt deze in iedere stoel laten monteren, ongeacht vorm of bekleding. Wij doen dit zonder de uitstraling van uw stoel(en) aan te passen. Met onze lendesteun veranderen we uw standaard stoel eenvoudig om tot een comfortabel maatwerk exemplaar. Uw rug wordt op de cruciale punten optimaal ondersteund.

Wij kunnen de lendesteun monteren in uw bestaande stoel(en), maar u kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met de levering van een op maat gemaakt lederen auto interieur of stoelverwarming.

 Lendesteun handbediend Alba Automotive Alba elektrische lendesteun

Lendesteun voor optimale zit

Gun uzelf een optimale zit en laat ons een lendesteun installeren. U zult lekkerder zitten, minder last krijgen van vermoeidheid en/of pijn en fitter op uw bestemming aankomen. Indien u nog een stap verder wilt gaan dan het laten monteren van een lendesteun, kunt u er bij ons voor kiezen om een massagesysteem in te laten bouwen. Indien u een vraag hebt of meer informatie wenst te ontvangen, staan wij voor u klaar. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen en ervaren hoe scherp onze prijzen voor het inbouwen zijn.