Alba eco-leather®

Alba eco-leather® heeft de kwaliteit, look en feel van echt leder. Ook de pasvorm komt volledig overeen met dat wat u van leer gewend bent. Onze hoge kwaliteit eco-leather wordt gemonteerd zoals het originele fabrieksinterieur. Wij garanderen niet alleen veiligheid en 100% werkende airbags maar leveren bovendien standaard 150.000 km of 3 jaar volledige garantie.

Alba eco-leather® heeft een aantal belangrijke eigenschappen en zelfs voordelen ten opzichte van echt leer. De vezelstructuur is hetzelfde waardoor het niet alleen oogt maar ook voelt als echt leder. Daarnaast is Alba eco-leather® licht-, kras- en scheurbestendig, slijtvast, ademend, vochtregulerend en zuur- en alkaliresistent.

Alba eco-Suède

Voor in combinatie met Alba eco-leather® hebben we een prachtige Suède-look aan ons assortiment toegevoegd. Alba eco-Suède is een stofsoort met alle fijne eigenschappen van Suède; het voelt heerlijk zacht aan, is sterk en makkelijk schoon te maken. De kleuren zijn speciaal afgestemd op het assortiment Alba eco-leather®.

Alba NAPPA eco-leather®

Het prachtige, zacht aanvoelende Nappa met fijne leerstructuur is nu ook beschikbaar in eco-leather. Alba NAPPA eco-leather® beschikt over de 5 populairste kleuren om een prachtig auto interieur mee samen te stellen. En anders maak je een combinatie met Alba eco-Suède, voor nog meer luxe en comfort.

Alba eco-leather®

Alba eco-Suède

Alba NAPPA eco-leather®