Nieuws

Nieuws2021-02-14T12:31:28+01:00
2510, 2023

Fleet Expo 2023

Op 15 november is Alba Automotive Services BV aanwezig op de Fleet Expo 2023 in de Jaarbeurs te Utrecht. Collega's Laura Baerts, Naomi Rusch en Charley Bottelberghs praten u graag bij op stand 4.07.103 over alle mogelijkheden van onze bijtellingsvrije lederen interieurs. Neem contact met ons op voor uw gratis ticket!

2510, 2023

Interieur van de maand september 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand september is geworden: de MAN TGE De indrukwekkende MAN TGE is door ons bekleed met het Individual Lion S interieur! Dit interieur bestaat uit zwart Alba eco-leather® met op de middenbanen eco suède met honingraat, rood stiksel en het bekende logo! Het stuurwiel is ook opnieuw bekleed met zwart Alba eco-leather®  en rood stiksel. Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

1210, 2023

Interieur van de maand augustus 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand augustus is geworden: de VW ID.Buzz People De iconische VW ID. Buzz trekt op zichzelf al heel veel bekijks, maar er rijdt er maar één rond in Nederland zoals deze. Deze ID. Buzz is door ons bekleed met speciaal beige leder met groen alcantara op de middenbanen. Deze kleuren matchen perfect met de interieur en exterieur kleuren van deze auto! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe wagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

1008, 2023

Interieur van de maand juli 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand juli is geworden: de Ford Transit. De betrouwbare Ford Transit is door ons bekleed met zwart Alba NAPPA eco-leather®. Door het fijne leerstructuur met op de middenbanen zwart Eco-suede en een rode baan krijgt deze auto een stoere uitstraling! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

1007, 2023

Interieur van de maand juni 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand juni is geworden: de VW Transporter De iconische Volkswagen Transporter is door ons bekleed met zwart Alba NAPPA leder. Door het fijne leder met op de middenbanen ons honingraat XL in blauw gestikt krijgt deze auto een blinkende uitstraling! Ook de hemel van deze Transporter is door ons gestoffeerd met zwart Alba eco-Suède.  Stijlen en handgrepen worden in het zwart gespoten. Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2205, 2023

Interieur van de maand april 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand april is geworden: de Kia Sorento Deze opvallende SUV is door ons bekleed met Alba NAPPA eco-leather® Cognac. Door het fijne Alba NAPPA eco-leather® krijgt deze auto een hele luxe uitstraling! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe Kia? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2504, 2023

Interieur van de maand maart 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand maart is geworden: de Kia Sportage GT-Line Deze sportieve urban crossover is door ons bekleed met Alba Buffalino leder in de kleuren zwart en bordeaux. Het GT-Line logo in de hoofdsteunen maakt dit interieur helemaal af! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe Kia? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2504, 2023

Interieur van de maand februari 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand februari is geworden: de Peugeot 208-e Deze stijlvolle auto is door ons bekleed met Alba Buffalino leder in de kleur zwart met kleur stiksel dat gelijk is aan de buitenkleur van de auto. Het Peugeot logo in de hoofdsteunen maakt dit interieur helemaal af! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe Peugeot? Vraag ons naar de mogelijkheden.

201, 2023

Interieur van de maand december 2022

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand december is geworden: de Volkswagen Multivan Deze luxe bedrijfswagen is door ons bekleed met Alba eco-leather® in de kleuren Antraciet en Pearl. Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe Volkswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ga naar de bovenkant