Nieuws

Nieuws2021-02-14T12:31:28+01:00
2305, 2024

Interieur van de maand april 2024

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand april is geworden: de nieuwe Ford Transit Custom. Deze nieuwe bedrijfswagen is door ons bekleed met Alba Nappa eco-leather® in de kleur zwart, middenbanen fel blauwe strook en fel blauwe stiknaden. Dit interieur is een voorbeeld voor de nieuwe Ford Transit Custom Luxury lijn! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2904, 2024

Interieur van de maand maart 2024

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand maart is geworden: de VW Transporter Multivan Deze dikke bedrijfswagen is door ons bekleed met Alba eco-leather® in de kleur zwart, middenbanen honingraat, Alba eco suède accenten en oranje stiknaden. Dit interieur is zorgvuldig samengesteld in de kleuren van het bedrijf! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

502, 2024

Interieur van de maand januari 2024

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand januari is geworden: de Opel Corsa-e GS line Deze stoere en stijlvolle auto is door ons bekleed met Alba eco-leather® in de kleur zwart, middenbanen zwart alcantara en grijze stiknaden. Het alcantara op de middenbanen zorgt voor extra comfort en een sportievere uitstraling! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe elektrische auto? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2201, 2024

Interieur van de maand december 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand december is geworden: de Mercedes-Benz GLC. Deze sportieve SUV is door ons bekleed met Samt beige Buffalino leder. Op de middenbanen heeft de klant gekozen voor onze diamond stitching.  Met deze combi straalt deze sportieve SUV extra luxe uit! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe SUV? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2510, 2023

Fleet Expo 2023

Op 15 november is Alba Automotive Services BV aanwezig op de Fleet Expo 2023 in de Jaarbeurs te Utrecht. Collega's Laura Baerts, Naomi Rusch en Charley Bottelberghs praten u graag bij op stand 4.07.103 over alle mogelijkheden van onze bijtellingsvrije lederen interieurs. Neem contact met ons op voor uw gratis ticket!

2510, 2023

Interieur van de maand september 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand september is geworden: de MAN TGE De indrukwekkende MAN TGE is door ons bekleed met het Individual Lion S interieur! Dit interieur bestaat uit zwart Alba eco-leather® met op de middenbanen eco suède met honingraat, rood stiksel en het bekende logo! Het stuurwiel is ook opnieuw bekleed met zwart Alba eco-leather®  en rood stiksel. Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

1210, 2023

Interieur van de maand augustus 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand augustus is geworden: de VW ID.Buzz People De iconische VW ID. Buzz trekt op zichzelf al heel veel bekijks, maar er rijdt er maar één rond in Nederland zoals deze. Deze ID. Buzz is door ons bekleed met speciaal beige leder met groen alcantara op de middenbanen. Deze kleuren matchen perfect met de interieur en exterieur kleuren van deze auto! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe wagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

1008, 2023

Interieur van de maand juli 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand juli is geworden: de Ford Transit. De betrouwbare Ford Transit is door ons bekleed met zwart Alba NAPPA eco-leather®. Door het fijne leerstructuur met op de middenbanen zwart Eco-suede en een rode baan krijgt deze auto een stoere uitstraling! Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

1007, 2023

Interieur van de maand juni 2023

Wij delen elke maand een bijzonder interieur met jullie. Het interieur van de maand juni is geworden: de VW Transporter De iconische Volkswagen Transporter is door ons bekleed met zwart Alba NAPPA leder. Door het fijne leder met op de middenbanen ons honingraat XL in blauw gestikt krijgt deze auto een blinkende uitstraling! Ook de hemel van deze Transporter is door ons gestoffeerd met zwart Alba eco-Suède.  Stijlen en handgrepen worden in het zwart gespoten. Wilt u ook een bijtellingsvrij Alba interieur voor uw nieuwe bedrijfswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ga naar de bovenkant