Nieuws

/Nieuws
Nieuws 2017-03-20T12:28:49+00:00
506, 2018

Opvallendste interieur van de maand mei

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand mei is geworden: Alfa Romeo Giulietta. Deze snelle Italiaan had origineel een zwart lederen interieur, maar op klant wens is dit verwijderd en vervangen door speciaal besteld rood nappa leder, met perforatie en gestanst logo.

805, 2018

Opvallendste interieur van de maand april

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand april is geworden: Ford Mondeo. Deze sportieve Ford Mondeo Wagon ST-Line had origineel al een rood gestikt stuurwiel en versnellingspookhoes. De bestuurder wilde het sportieve accent  doorvoeren in de bekleding en koos een speciaal design stiksel patroon, met rood gestikte accenten aan de buitenzijde. Een zeer sportieve maar toch nog chique uitstraling.

805, 2018

Opvallendste interieur van de maand maart

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand maart is geworden: Peugeot Expert. Dit keer geen snelle of luxe personenauto, maar een bedrijfswagen met een zeer chique interieur. De eigenaar heeft gekozen voor ons zwarte buffalino leder, met een dubbel diamond stiksel patroon op de middenbanen. Het interieur is afgewerkt met oranje stiksel, wat overeen komt met de carrosseriekleur.

602, 2018

Opvallendste interieur van de maand januari

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand januari is geworden: Renault Kadjar. Eigenaar en verkoopadviseur zijn hiervoor speciaal naar onze vestiging gereden, om het interieur naar smaak samen te stellen. Het eindresultaat is een subtiele designwijziging, een combinatie van grijs en zwart leder en een lichtgrijs stiksel.