Nieuws

Home/Nieuws
Nieuws2017-03-20T12:28:49+01:00
611, 2019

Opvallendste interieur van de maand oktober 2019

Wij delen elke maand het meest opvallende interieur met jullie. Het interieur van de maand oktober is geworden: de nieuwe Opel Vivaro. Deze auto is voorzien van eco-leather in de kleur antraciet met gele buitenstiksels en honingraat stiksel in het grijs. In de hoofdsteunen van de voorstoelen is het Opel logo geborduurd in de kleur geel. Interesse gewekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor het bekleden van uw Opel Vivaro.

2510, 2019

Project interieur van de maand september 2019

Nu de vakanties voorbij zijn is het tijd om de campers te stallen.. Of om op te knappen! Onlangs hebben wij een camper voorzien van een nieuw lederen interieur. Diverse meubels zijn opnieuw bekleed met eco-leather in de kleur zwart. Er is gekozen voor wit stiksel aan de buitenzijde en diamond stiksel in de middenbanen.  Heeft u ook een camper die toe is aan een opknapbeurt? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

108, 2019

Project interieur van de maand juli 2019

Afgelopen maand hebben wij een bijzonder project mogen uitvoeren, namelijk het bekleden van een oude vliegtuigstoelen. Deze stoelen komen te staan in de ontvangsthal en directiekamer van een bedrijf. Voor de stoelen hebben wij 2 verschillende designs uitgevoerd. Voor het ene design is buffalino leder gebruikt in de kleur beige, met in de middenbanen diamond stiksel en een gestanst logo in de rugleuning. Het andere design is van eco-leather in de kleur pearl met geel stiksel en een geborduurd logo in de rugleuning. Heeft u oud meubilair staan die toe is aan vernieuwing? Vraag ons naar de mogelijkheden.

706, 2019

Opvallendste interieur van de maand mei 2019

Wij delen elke maand het meest opvallende interieur met jullie. Het interieur van de maand mei is geworden: Mitsubishi Outlander PHEV. Voor deze auto is er gekozen voor eco-nappa leder in de kleur zwart, met grijze stiksel aan de buitenzijden. De middenbanen zijn voorzien van golvend stiksel, in het zwart. Interesse gewekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor het bekleden van uw auto.

905, 2019

Opvallendste interieur van de maand april 2019

Wij delen elke maand het meest opvallende interieur met jullie. Het interieur van de maand april is geworden: Volkswagen Polo GTI.De auto heeft een sportieve uitstraling en zo ook het interieur. Er is gekozen voor nappa leer in de kleur zwart, met rode stiksels. De middenbanen zijn voorzien van honingraat stiksel, ook in het rood. De wangen van de zittingen zijn bekleed met carbon, wat ook zorgt voor een sportieve look.Interesse gewekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor het bekleden van uw auto.

305, 2019

De nieuwe Opel Vivaro Irmscher GT

Opel heeft in samenwerking met Snoeks Automotive, Alba Automotive en Irmscher de nieuwe Opel Vivaro geïntroduceerd, de Opel Vivaro Irmscher GT.Voor deze sportieve uitvoering hebben wij het interieur voorzien van eco-lederen bekleding, met rood stiksel en GT-logo. Naast een mooi interieur heeft de auto nog veel andere opties.  Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over de Opel Vivaro Irmscher GT.

904, 2019

Opvallendste interieur van de maand maart 2019

Wij delen elke maand het meest opvallende interieur met jullie. Het interieur van de maand maart is geworden: Audi A1.Voor dit interieur is er gekozen om de kleur van het interieur te matchen met de kleur van de auto. De auto is bekleed met zwart nappa leder, gele stiksels en op de middenbanen diamond stiksel, ook in de kleur geel.Wilt u ook uw interieur matchen met de kleur van de auto? Vraag ons naar de mogelijkheden.

2103, 2019

Opvallendste interieur van de maand februari 2019

Onlangs hebben wij het complete interieur van een Volkswagen Transporter T1 mogen vernieuwen. Het interieur is bekleed met buffalino leder in de kleur Marineblauw met perforatie en piping in de kleur wit. Daarnaast hebben wij ook de hemel opnieuw bekleed. Kortom, deze oldtimer ziet er weer zo goed als nieuw uit! Heeft u ook een oldtimer of een andere auto die toe is aan een nieuw interieur? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.