Nieuws

/Nieuws
Nieuws2017-03-20T12:28:49+00:00
309, 2018

AUTOMONTEUR

Houd je van aanpakken en heb je een voorliefde voor Auto’s?

1807, 2018

Opvallendste interieur van de maand juni

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand juni is geworden: Volkswagen T-Roc Dit nieuwe familielid uit de VAG stallen heeft in de Sport uitvoering een zwart stoffen bekleding met skai witte banen. De klant wenste het zelfde design, maar dan in volledig buffalino leder en afgewerkt met rood stiksel. Interesse gewekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor het bekleden van uw T-Roc.

506, 2018

Opvallendste interieur van de maand mei

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand mei is geworden: Alfa Romeo Giulietta. Deze snelle Italiaan had origineel een zwart lederen interieur, maar op klant wens is dit verwijderd en vervangen door speciaal besteld rood nappa leder, met perforatie en gestanst logo.

805, 2018

Opvallendste interieur van de maand april

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand april is geworden: Ford Mondeo. Deze sportieve Ford Mondeo Wagon ST-Line had origineel al een rood gestikt stuurwiel en versnellingspookhoes. De bestuurder wilde het sportieve accent  doorvoeren in de bekleding en koos een speciaal design stiksel patroon, met rood gestikte accenten aan de buitenzijde. Een zeer sportieve maar toch nog chique uitstraling.

805, 2018

Opvallendste interieur van de maand maart

Wij gaan elke maand het meest opvallende interieur met jullie delen. Het interieur van de maand maart is geworden: Peugeot Expert. Dit keer geen snelle of luxe personenauto, maar een bedrijfswagen met een zeer chique interieur. De eigenaar heeft gekozen voor ons zwarte buffalino leder, met een dubbel diamond stiksel patroon op de middenbanen. Het interieur is afgewerkt met oranje stiksel, wat overeen komt met de carrosseriekleur.