Alba focussed zich op de veiligheid en betrouwbaarheid van haar productenAlba Automotive besteedt bijzonder veel aandacht aan uw veiligheid. Dit betekent dat wij onze werkzaamheden zeer secuur uitvoeren en dat al onze producten en processen voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen.

Veiligheid airbag werking

Vooraanstaande partijen als de TüV en UTAC controleren al onze interieurs op de juiste werking. Al deze tests worden voorzien van een certificaat dat wij u te allen tijde kunnen tonen. Dit vormt voor u een waarborg van veiligheid. Wij mogen het airbaglogo in uw lederen auto-interieur alleen maar aanbrengen wanneer de airbag 100% foutloos werkt. Wij beschikken over een eigen Youtube account waarop u video’s van de werking van onze producten kunt zien.

Veilig interieur

Hebt u vragen over uw en onze veiligheid? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u wat u wilt weten. Alba Automotive is al 20 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige lederen auto interieurs. Wij gaan niet alleen veilig maar ook open en transparant te werk. Een interieur van ons betekent niet alleen een mooi maar ook een veilig interieur.