Protectiehoezen van Alba

Protectiehoezen van Alba zijn op maat gemaakt voor de betreffende stoel of bank. Ze beschermen langdurig tegen vuil, beschadigingen, geur of slijtage en zijn eenvoudig zelf te monteren. Anders dan bij snelle overtrekhoezen, die tijdelijk moeten beschermen – zoals bijvoorbeeld werkplaatshoezen bij de autodealers -, zijn de protectiehoezen van Alba ontwikkeld om lange tijd intensief gebruikt te worden.

Maatwerk in kwaliteitshoezen

Voor de meeste merken en typen bedrijfswagens hebben we de hoezen in ons assortiment. Is dit voor uw merk, model of type auto niet het geval en wenst u toch een protectiehoes voor uw auto, dan ontwikkelen we deze speciaal voor u op maat.

Skai of Alba eco-leather®

We leveren protectiehoezen in een skai versie en in een Alba eco-leather® versie. Skai is een kunststof, ademt niet en is dan ook lager geprijsd dan Alba eco-leather®. Dit heeft puur te maken met de kwaliteit van het materiaal. Skai doet prima zijn werk en beschermd goed. Maar houd er wel rekening mee dat skai een kunststof is en niet ademt. Hierdoor kan de set bij warm weer plakkerig en dus onprettig aanvoelen. Alba eco-leather® daarentegen ademt wel en is vochtregulerend. Daarnaast is Alba eco-leather® een sterker en robuuster product wat de maximale bescherming zal bieden aan uw bekleding. Door jarenlange ontwikkeling en ervaring, bieden we hiermee een zeer degelijke en mooie protectiehoes, waarmee u naast functionaliteit ook nog eens een mooie verzorgde uitstraling creëert.

Enkele voorbeelden:
Iveco New Daily

Opel Vivaro

Renault Trafic

VW Transporter