Leder opties voor uw interieur

Elke auto is anders, geen interieur is hetzelfde, en ook uw wensen kunnen wij vrij vertalen naar een prachtig, uniek lederen auto interieur. Combineer 2 kleuren Buffalino leder voor meer diepte in het interieur, of laat de lakkleur van de auto in het interieur terugkomen. Vervang de middenbanen van de zitplaatsen voor Alcantara of Suède voor een superzacht aanvoelend interieur.

Wilt u een uniek, eigen logo of bestaand (merk)logo in de hoofdsteunen of rugleuning van uw auto interieur? Wij borduren een logo in alle beschikbare leder kleuren of op speciaal verzoek in een afwijkende kleur. In sommige gevallen kunnen bestaande (merk)logo’s gepreegd (diepdruk) worden in het leder voor een extra effect.

Naast kleurcombinaties van het leder en borduring van logo’s heeft u de keuze om het Buffalino leder, Alba eco-leather®, Alcantara en Alba eco-leather® Suède te laten perforeren voor een meer ademend comfort. Naast dat een geperforeerd leder interieur comfort verhogend werkt, geeft de perforatie ook een extra dimensie aan het interieur.

Honigraat stiksel , Diamond stiksel, horizontale of verticale lamellen. Welke keuze u ook maakt, uw interieur krijgt nog meer een unieke uitstraling. Een uitstraling die helemaal bij uw auto past. Alba Automotive heeft legio leder opties voor uw lederen auto interieur. Staat uw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op om uw wens te bespreken, want niets is onmogelijk!

Combinaties kleuren

Logo opties

Geperforeerd leder

Dubbel stiksel, enkel stiksel of Bies

Patroon stiksel voor middendelen zitplaatsen