Alba Massagesysteem “Be Pushed”

Weinig systemen in de auto zijn zo aangenaam en comfortabel als een massagesysteem. Normaal gesproken treft men massagestoelen alleen aan in zeer dure auto’s uit de hoogste prijsklasse. Dankzij ons pneumatisch massagesysteem “Be Pushed” kunt u deze luxe ook in uw eigen auto ervaren. Ons massagesysteem bestaat uit vier sets kussentjes die uw rug op de belangrijkste punten stevig maar ontspannen masseren. Wij garanderen u de allerhoogste kwaliteit: de materialen van ons massagesysteem zijn ontwikkeld in de ruimtevaart. Dit maakt ze bijzonder duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen van stoelverwarming.

Luxe én veiligheid

Wellicht beschouwt u een massagesysteem in uw auto louter als luxe, maar massagestoelen hebben weldegelijk een praktische functie. Het massagesysteem houdt u fit en geconcentreerd doordat uw bloedstroom gestimuleerd wordt en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan uw veiligheid. U blijft ontspannen maar alert achter het stuur en voorkomt de bekende staarstand.

Naast het comfort en de veiligheid zijn onze massagestoelen de ideale oplossing voor bestuurders die kampen met een pijnlijke of vermoeide rug tijdens (lange) autoritten. Dankzij de massagestoelen zult u fitter, ontspannen en pijnvrij op uw eindbestemming aankomen.

Alba pneumatisch massagesysteem kussens Alba pneumatisch massagesysteem inbouw Alba pneumatisch massagesysteem afstandsbediening

Voor op iedere zitplek in de wagen

Wij kunnen ons pneumatisch massagesysteem vanzelfsprekend leveren in combinatie met een lederen auto interieur en/of stoelverwarming. Tevens is het mogelijk om het massagesysteem te monteren in uw huidige stoelen onder de fabrieksbekleding. Op deze manier toveren we uw gewone stoelen om tot comfortabele massagestoelen. Inbouw van het systeem is mogelijk in iedere stoel en op iedere plek. Dit betekent dat u ook de bijrijdersstoel, achterstoelen of een achterbank van een massagesysteem kunt laten voorzien.

Hebt u interesse en wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.